Vijf merken van Maes

Ontdek onze vijf merken die elk hun eigen type ondernemers met de juiste tools en machines aan het werk houden. Ze bieden telkens een ander productaanbod, maar met dezelfde snelheid en service. 

Maes Vakhandel

Verlies niet langer tijd door te wachten op het juiste werkmateriaal. Laat staan om verschillende winkels af te schuimen. Blijf aan het werk met de beste tools, machines, onderdelen en verbruiksgoederen dankzij Maes Vakhandel. Bestel vandaag en ontvang je materiaal razendsnel op je werkvloer!

Naar de website

Maes Reiniging

Maes Reiniging biedt aan elk bedrijf de juiste reinigingsoplossing. Jij wilt een kraaknet bedrijf, wij leveren de juiste machine op je werkvloer. We onderhouden bovendien je gekochte reinigingsmachine in onze eigen werkplaats. Bij Kärcher Store Maes kan je terecht voor machines, onderdelen en reinigingsmiddelen.

Naar de website

Maes Machinery

Machines voor bouw & tuin? Welkom bij Maes Machinery, de officiële verdeler van Avant, Weidemann en Leguan. We staan gekend voor duurzame materialen met het juiste onderhoud. Dankzij onze werkplaats zitten zowel aankoop als herstelling van jouw machine onder één dak. 

Naar de website

Maes Verhuur

Slechts tijdelijk een bepaalde machine nodig? Blijf aan het werk zonder onnodig grote aankopen te doen. Huur je machines voor bouw & tuin bij Maes Verhuur!

Naar de website

Maes Automotive

Als garagist maak je het verschil in kwalitatief en snel werk. Laat dat net de kernwaarden van Maes zijn waarmee we jouw werk compleet maken. De nodige auto-onderdelen, banden en werkplaatsinrichting makkelijk besteld én snel bij jou geleverd!

Naar de website

Werken bij Maes?

Ontdek onze vacatures

Besef jij als geen ander dat de boel moet blijven draaien, zowel bij Maes als onze klanten? Heb jij bovendien een technische interesse en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij misschien het nieuwe familielid van Maes.